Uudet Niittykummit pelastavat luonnonpölyttäjiä

Uudet Niittykummit pelastavat luonnonpölyttäjiä

Maailman on vuoden tuntunut kylmältä ja yksinäiseltä. Koronapandemian aiheuttama eristäytyminen tiivistyi omassa elämässäni juhlattomiin 40-vuotisjuhliin ja valmistujaisjuhliin. Moni on ollut samassa tilanteessa, josta on nopeasti tullut eräänlainen uusi normaali.

Kun viime vuoden lopulla kävi selväksi, ettei pitkään haaveiltuja juhlia voitaisi järjestää, kanavoin energiani uudelleen tavoitteeksi tehdä jotain hyvää, joka jatkuu monien seuraavien pyöreiden juhlavuosien taa. Onnittelujen sijaan pyydän, että käytät lyhyen kirjoitushetken tutustuen Niittykummit-kampanjaan, joka julkaistiin 23.4.2021. Kyseessä on joukkorahoituskampanjani, jonka tavoitteena on hankkia tuhat aaria uutta maata luonnonpölyttäjäniittyalueen perustamiseksi Pirkanmaalle.

Keruu on voimassa 12.6.2021 asti. Auta ja osta aari! Tai ainakin jaa kampanjaa ystäville, tuttaville ja ympäristötietoisille yrityksille. Vastikkeena osallistumisesta saa Niittykummitodistuksen, joka on konkreettinen osoitus itselle, tutuille ja asiakkaille osallistumisesta johonkin hyvää, josta jää jälki.

Tuttavissani on paljon isoja ja pieniä liikkeenharjoittajia. Heitän teille nyt jos ei muuta niin viherpesun pallon. Kampanja on edullinen, vastikkeellinen ja alvillinen. Osallistumisesta saa hyvän ekomainoksen näytille ja ainakin itsekin mahdollistan Tilitoimisto Tilityyn kautta niittyaarin. Prenikan laitan esille paraatipaikalle kertomaan yhtiön halusta pitää huolta tulevaisuudesta.

Tutustu ja osallistu
https://mesenaatti.me/2084/liity-niittykummiksi/

Tilaisuudet ja lisätiedot

Ylläpito ja yhteistyökumppanit