Pois vihreiden kuntavaalit 2021 -ehdokkaista

Moni on kysellyt, olenko ehdolla tulevissa kuntavaaleissa ja lupasin siitä ilmoitella, kun päätöksiä tehdään. Olen tänään vetänyt ehdokasehdokkuuteni pois. Syynä on ehdokkaaksi valitsemisen vähintään viivästymisen lisäksi Tampereen vihreät ry:n tämänsyksyinen ilmoitus kieltää nimeni yhteydessä "Vihreät - De gröna" -tunnisteen käyttö sekä muu tapahtuneeseen liittynyt toiminta.

Tampereen vihreiden ehdokashankintatyöryhmä oli päättänyt olla ainakin toistaiseksi ehdottamasta minua ehdokkaaksi, koska kuulemma olen saanut pareissa viime vaaleissa niin vähän ääniä. Olen tosin ollut ehdolla Tampereella vain kerran viime kuntavaaleissa (2017), joissa en kampanjoinut, kun isäni kuoli kesken kampanja-ajan, mikä aiheutti merkittävästi työtä ja olin vastuuhenkilönä kiinni koko muun ajan silloin käytössä olleessa, aktiivikampanjakohteeksi ajatellussa Vihreässä tilassa, jossa ei lopulta käynyt yhtään äänestäjiä.

Toiset vaalit viitannee vuoden 2008 kuntavaaleihin Helsingissä. Nähtävästi 12 vuotta sitten vielä uutena nuorena mukaan vihreään politiikkan lähtijänä saamani äänimäärä heijastaa tämän päivän äänipotentiaalia.

En ole katkera, mutta sisältä seuranneena huolissani kaikesta, mitä Tampereen vihreissä on viimeisen parin vuoden aikana tapahtunut. Saamani vahvan viestin ymmärtäneenä vetäydyn osaltani sivuun Tampereen kuntapolitiikasta vihreiden osalta, toivottaen kaikille toimijoille hyviä vaaleja ja tsemppiä!

Tilaisuudet ja lisätiedot

Ylläpito ja yhteistyökumppanit