Veiström kaksivuotiskaudelle Pirkanmaan Vihreiden hallitukseen

Pirkanmaan maakuntatason vihreä poliittinen järjestö Pirkanmaan Vihreät valitsi Ilkka Veiströmin hallituksen jäseneksi vuosille 2019 - 2020 Valitseva kokous järjestettiin Tampereella 24.11.2018 ja Veiströmin pesti tehtävässä alkaa heti alkuvuodesta 2019.

"Nyt kohteena oleva hallituskausi on erityisen merkityksellinen, mikäli maakunta- ja soteuudistus saadaan maaliin. Matka siihen on pitkä, mutta poliittinen työ pitkäjaksoista. Kävi uudistuksen kanssa miten tahansa, on poliittisten toimijoiden varauduttava jo nyt kaikkiin mahdollisiin lopputulemiin", Ilkka Veiström kertoo viitaten mahdollisiin maakuntavaaleihin sekä erityisesti poliittisen vaikuttamisen merkitykseen tässä ja nyt.

Veiström jatkaa: "Meillä Pirkanmaalla yhtenä Suomen johtavista kasvualueista on arjessa monia sellaisia tulevia sekä jo menossa olevia prosesseja, joissa vihreillä on valtavan tärkeä rooli ihmisistä sekä ympäristöstä huolehtimisessa. Kasvu on tärkeää ja lähtökohtaisesti talousvetoista, mutta se ei saa olla peruste valitettavan usein lieveilmiönä näkyviin laiminlyönteihin."

Pirkanmaan Vihreät ry on Pirkanmaan vaalipiirin vihreiden yhdistysten kattojärjestö, joka osallistuu kunnallisten, seudullisten ja maakunnan sekä valtakunnan asioiden edistämiseen esimerkiksi julkisten kannanottojen kautta yhteistyössä Pirkanmaan vihreiden poliitikkojen kanssa.

Tilaisuudet ja lisätiedot

Ylläpito ja yhteistyökumppanit